Ανακοίνωση - Συνέλευση Σ.Ε.ΚΤ.

Εκτύπωση

27/5/2014

 

H έκτακτη Γενική Συνέλευση μετατίθεται για  την επόμενη Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014 και ώρα 13:00.

 

 


 

Χολαργός, 21 Μαΐου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΕΚΤ

Συνάδελφοι,

Συνεδρίασε σήμερα εκτάκτως το ΔΣ του ΣΕΚΤ με θέματα που αφορούν την μισθοδοσία μας, αλλά και την Ατζέντα θεμάτων στην επικείμενη συνάντηση με τη Διοίκηση, την άλλη εβδομάδα.

Θα λάβετε τα Πρακτικά του ΔΣ, αλλά για λόγους ταχύτητας και επειδή όλοι διακατεχόμαστε από τις ίδιες ανησυχίες, κρίνουμε σκόπιμο να σας ανακοινώσουμε ότι:

Το ΔΣ του ΣΕΚΤ αποφάσισε ομόφωνα (με παρόντα έξι μέλη του) να προκηρύξει έκτακτη Γενική Συνέλευση για την άλλη εβδομάδα (Τετάρτη 28 Μαΐου 2014 στις 16:00 στη Μεσογείων 288) με κύριο θέμα: Ενημέρωση για το έργο και την εταιρεία και επόμενες ενέργειες του ΣΕΚΤ.

Στην έκτακτη αυτή Γενική Συνέλευση, θα συζητηθούν αναλυτικά όλα τα ζητήματα που έχουν προκύψει (μισθοδοσία, προϋπολογισμός, λειτουργία ΔΣ ΕΚΧΑ ΑΕ, χρηματοδότηση, αξιολόγηση ΕΚΧΑ ΑΕ από εξωτερικό φορέα, ομαδική αγωγή, ασφαλιστικά μέτρα για τον εκπρόσωπο των εργαζομένων κλπ) καθώς και όποια άλλα ζητήματα προκύψουν από τον διάλογο και τη συζήτηση, τα οποία θα τεθούν στην Ημερήσια Διάταξη εκ μέρους του ΔΣ του ΣΕΚΤ.

Επίσης, θα υπάρξει συγκεκριμένη πρόταση - εισήγηση εκ μέρους του ΔΣ του ΣΕΚΤ, για συγκεκριμένες άμεσες ενέργειες εκ μέρους του.

Η Γενική Συνέλευση της Τετάρτης είναι ιδιαίτερα κρίσιμη και καλούμε όλους τους συναδέλφους από όλη την Ελλάδα, να συμμετάσχουν. Μέχρι τότε, το ΔΣ του ΣΕΚΤ, αποφάσισε να βρίσκεται σε συνεχή επαφή και διαβούλευση με τα ΔΣ των άλλων δύο Σωματείων της ΕΚΧΑ ΑΕ, με τη Διοίκηση της ΕΚΧΑ ΑΕ καθώς και να κάνει οτιδήποτε κριθεί απαραίτητο προκειμένου να οριστούν άμεσες συναντήσεις με την ηγεσία του Υπουργείου Περιβάλλοντος, του Υπουργείου Οικονομικών και άλλων φορέων.

Καλούμε τα μέλη μας να συσπειρωθούν γύρω από το ΣΕΚΤ, αλλά και όλους τους εργαζόμενους στην ΕΚΧΑ ΑΕ, να συσπειρωθούν γύρω από τα σωματεία τους, να βρίσκονται σε επαγρύπνηση και εγρήγορση και να είναι σίγουροι πως εάν εμείς είμαστε ενωμένοι, αλληλέγγυοι και δραστήριοι, θα κάνουμε ό, τι περνάει από το χέρι μας, ώστε να εκλείψει η διάχυτη ανησυχία που όλοι έχουμε για την εταιρία, την προοπτική του έργου και των θέσεων εργασίας μας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Ε.ΚΤ.

Ο Πρόεδρος

Ο Γενικός Γραμματέας

Μάρκος Μπουγιουκλάκης

Δημήτρης Σιλιόγκας