Γενική Απεργία 19 & 20 Οκτ 2011

Εκτύπωση

 

 

 

 

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

48ΩΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 19 & 20/10/2011

 

 

       Συνάδελφοι

 

   Τα κυβερνητικά μέτρα του τελευταίου 18μηνου μας οδηγούν στην εξαθλίωση με ταχύτητα που κανείς μας δεν μπορούσε να προβλέψει. Το πολυνομοσχέδιο  που ψηφίζεται στη βουλή την Πέμπτη 20/10/2011 σημαίνει:

 

      

Το πρόγραμμα είναι σαφές, θα πληρώσουμε εμείς τη δική τους  κρίση !

 

Το επόμενο διήμερο θα είναι κρίσιμο και καθοριστικό για τις εξελίξεις στη χώρα μας και ίσως όχι μόνο. Όπως κι αν εξελιχθούν τα πράγματα η επόμενη μέρα για τις ζωές μας θα είναι διαφορετική. Το ερώτημα είναι αν θα κριθεί το αποτέλεσμα χωρίς εμάς!

Υπουργοί, γενικοί γραμματείς και κυβερνητικοί παράγοντες υπόσχονται στον ένα κλάδο μετά τον άλλο «εξαίρεση» από τα νέα μέτρα, καλλιεργώντας ελπίδες στον καθένα μας χωριστά ότι κάτι θα γίνει και θα τη γλυτώσουμε.  

Καλλίφωνες σειρήνες παρουσιάζουν ως όαση το ενδεχόμενο ιδιωτικοποίησης, ξεχνώντας τις νομοθετικές ρυθμίσεις που αυξάνουν το ποσοστό απολύσεων, την κατάργηση των κλαδικών συμβάσεων, τη μείωση των αποζημιώσεων απόλυσης και την καταβολή τους σε δόσεις.

Η πολιτική ηγεσία της χώρας κάνει συσκέψεις και συναντήσεις για να ξαναμοιράσει την τράπουλα, εμείς θα πάρουμε χαρτί ή θα αφήσουμε τα λεφτά μας στη μπάνκα να τα μοιραστούν οι υπόλοιποι; ΤΩΡΑ κρίνεται το παιχνίδι και μπορεί να μην υπάρχει ρεβάνς.

 

Το Δ.Σ. του Σ.Ε.ΚΤ. καλεί

 

όλα τα μέλη του

 

να συμμετέχουν στη 48ωρη

 

γενική απεργία,

 

να είναι παρόντες την ώρα

 

που κρίνεται το μέλλον τους.

 

  

'Η  ΕΜΕΙΣ  Ή  ΑΥΤΟΙ   

 

 ΑΛΛΟ ΔΡΟΜΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ !

 

ΟΛΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΥΝΑΤΑ

 

ΣΤΗΝ 48ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ! 

 

 

Προσυγκέντρωση Σ.Ε.ΚΤ. Τετάρτη 19/10/2011  

 

9:30π.μ. είσοδος κτιρίου Μεσογείων 288

 

 Ανακοίνωση Ο.Σ.Ε.Τ.Ε.Ε. 

 

Διακήρυξη Γ.Σ.Ε.Ε. 

 

Εξώδικο Γ.Σ.Ε.Ε.