ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ε.Σ.Σ.Ε. 2010

Εκτύπωση

Χολαργός, 1/12/2009

 

 Θέμα : Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας 2010 - Ενημέρωση

 

 

 Αγαπητοί Συνάδελφοι,

 

 Καλημέρα και καλό μήνα,

 

 

Στο πλαίσιο της ετήσιας διαπραγμάτευσης με την εταιρία της Επιχειρησιακής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Ε.ΚΤ. ''ανοίγει'' το θέμα έτσι ώστε να κατατεθεί η πρόταση των εργαζομένων για την Ε.Σ.Σ.Ε. του 2010.

 

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να καταθέσουν τις προτάσεις τους έτσι ώστε μετά την επεξεργασία τους από το Δ.Σ., να κατατεθεί στην Διοίκηση προς διαπραγμάτευση η πρόταση του Σ.Ε.ΚΤ.για την Ε.Σ.Σ.Ε. 2010.

 

Μπορείτε να στέλνετε τις προτάσεις με τους κάτωθι τρόπους έως και την Παρασκευή 11/12/2009.

 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  μέσω της ιστοδελίδας μας www.sekt-net.gr

 

Στο fax : 210 6532 914

 

ή να τις παραδίδεται σε κάποιο από τα μέλη του Δ.Σ. του Σ.Ε.ΚΤ.

 

 

 Θυμίζουμε ότι στην ιστοσελίδα μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλες τις έως σήμερα επιχειρησιακές συλλογικές συμβάσεις,  καθώς και να διαβάσετε πρόσφατες ανακοινώσεις του Σ.Ε.ΚΤ.

 

 

 Ευχαριστούμε,

 

Το Δ.Σ. του Σ.Ε.ΚΤ.

 

 

 

Υπενθυμίζουμε για όσους δεν έχουν προβεί σε δημιουργία προσωπικού λογαριασμού, ότι για την πρόσβαση στο σύνολο των πληροφοριών της ιστοσελίδας, απαιτείται η ταυτοποίηση του κάθε μέλους και αυτό πραγματοποιείται με την δημιουργία λογαριασμού στο πάνω δεξιό μέρος της σελίδας