ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

    ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

     

    Σ.Ε.ΚΤ.

     

    «Παρέμβαση υπέρ των πολιτών και της ανάπτυξης από τους εργαζομένους του Κτηματολογίου»

     

    Οι εργαζόμενοι στο Ελληνικό Κτηματολόγιο, στηρίζουμε διαχρονικά τη μεγάλη αυτή μεταρρύθμιση και στεκόμαστε σθεναρά απέναντι σε κάθε είδους συντεχνιακά συμφέροντα, καθώς προέχει το συμφέρον του συνόλου των Ελλήνων και η ανάπτυξη της χώρας.

    H ολοκλήρωση της Κτηματογράφησης και η λειτουργία του Κτηματολογίου από τον νεοσύστατο αυτοχρηματοδοτούμενο κρατικό φορέα «Ελληνικό Κτηματολόγιο», διασφαλίζει με την χρήση της τεχνολογίας, τη δημόσια και ιδιωτική περιουσία και παρέχει αξιόπιστη χωρική και νομική πληροφορία, με την εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου.

    Κατανοούμε ότι, με αυτή την αλλαγή, κάποιοι άμισθοι υποθηκοφύλακες, που στην αρμοδιότητα των γραφείων τους έχουν περιοχές – φιλέτα, «ξεβολεύτηκαν» και ταλαιπωρούν με αποχή διαρκείας την κοινωνία, επιθυμώντας τη διατήρηση του προηγούμενου «καθεστώτος» (με ή χωρίς εισαγωγικά).

    Επειδή όλοι μας κρινόμαστε από την Κοινωνία και την Ιστορία, θα ασκήσουμε πρόσθετη παρέμβαση υπέρ του Δημοσίου και του «Ελληνικού Κτηματολογίου» και κατά όσων άμισθων υποθηκοφυλάκων προσέφυγαν στο ΣτΕ.

    Για μια τελευταία φορά, ζητούμε από όλους τους εμπλεκόμενους να σεβαστούν την κοινή λογική και να συμβάλλουν στην ολοκλήρωση και στην λειτουργία του Ελληνικού Κτηματολογίου.

     


     

    © Σωματείο Εργαζομένων στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ - Σχεδιασμός Onscreen Web Services